Tudnivalók

Fővárosi búvóhelyek várnak néhány órára, egy éjszakára, vagy igény szerint akár hosszabb időre is. Az igényes környezet garantálja, hogy a partnereddel együtt töltött idő valóban tökéletesre sikeredjen.

fineartnude-breasts-nipples-902759-hIgényes, tiszta búvóhelyen hódolnál az érzékek kényeztetésének? Lakásaink garantáltan elnyerik majd tetszésedet. Amennyiben nem vagy elégedett a választott lakás higiéniájával, úgy élhetsz az általunk kínált pénz visszafizetési garanciával!

Foglalj szállást telefonon, ahol egyébként bármilyen felmerülő kérdésedet felteheted! Figyelj arra, nehogy rejtve legyen számod, ugyanis ha így hívsz, nem fogadjuk el foglalásod!

Keress minket a Facebook-on is, ahol azonnal értesülhetsz a búvóhelyeinkkel kapcsolatos legfrissebb információkról!

Hogyan foglalhatsz szállást nálunk?

Mindössze egy telefonhívásba kerül, és máris egyeztetjük, mikor és hol lenne megfelelő a szolgáltatás igénybe vétele. A megbeszélt időpontban pedig igényes, tiszta környezet vár rátok, mely akár több napos tartózkodásra is kiválóan alkalmas.

108494985_10932234_1810437

Kit vihetek magammal?

Elsődlegesnek tartjuk a diszkréciót, így nálunk valóban minden a négy fal között marad. Mindegy, milyen jellegű kapcsolat fűz partneredhez, számunkra az igényes környezet biztosítása, és vendégeink kényelme a legfontosabb, ezen felül pedig rátok van bízva, mivel, hogyan töltitek az időt. Lakásaink színvonalára garanciát jelent, hogy prostituáltakat, ittas, vagy bódult állapotban levő személyeket be sem engedünk, ezzel nem csak a lakások igényességét érjük el, hanem a vendégek maximális elégedettségének is eleget tudunk tenni.

Milyen felszereléssel rendelkeznek a lakások?

Lakásainkban két fő részére biztosítunk ágyneműt, törölközőt, tisztálkodó szereket, és mindazokat a készülékeket, amelyek kényelmetekhez szükségesek. A gépesített konyha hosszabb tartózkodás esetén lehetővé teszi, hogy összedobjatok valami finomságot, klíma, WIFI, kábeltv, DVD lejátszó és min-hifi, ezek gondoskodnak a kényelmesen töltött időről.  Az igényesen kialakított fürdőszobában hajszárító, tusfürdő, a hálószobában franciaágy szolgálja az együtt töltött idő minőségét. Mindezzel kapcsolatban egyetlen kérésünk van csupán, hogy mindent rendeltetésszerűen használjatok!

Tilosban járok, számíthatok a diszkrécióra?

Budapesti lakásaink kialakításakor arra törekedtünk, hogy a bejutás egyszerű legyen. Természetesen a társasházi szabályok betartására ügyeljetek, és kerülendő a hangoskodás is, de ezen felül a teljes diszkréció biztosított számotokra. Ha szabadjára engednétek fantáziátokat, és fotókat, videókat készítenétek, ehhez kérjétek írásos hozzájárulásunkat!

erotic_738297_hHogyan történik a fizetés?

A kulcsátvétel alkalmával tudjátok rendezni a választott búvóhely ellenértékét készpénzben, vagy SZÉP kártyával, melyről nyugtát fogtok kapni. Ha számlát szeretnél, erre vonatkozólag jelezd igényed az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával!

Mi a helyzet az ott felejtett tárgyakkal?

Megőrizzük őket egy hónapig, bármikor átveheted tőlünk.