Luxus búvóhely bőrbútorral

kád

RÉSZLETES LEÍRÁS

Különleges búvóhelyet kínálunk nektek, ahol kényelmesen és a legnagyobb intimitás közepette ünnepelhetitek meg házassági évfordulótokat vagy kapcsolatotok évfordulóját. Ez egy különleges születésnapi ajándék is lehet párodnak, hiszen az együtt töltött órák talán a legnagyobb ajándékok közé sorolhatók. Egy hely ahol minden adott a meghitt együttléthez és az ünnepléshez. A gyönyörűen berendezett lakásban hatalmas bőr kanapé vár rátok a nappaliban. A hálószobában pedig egy franciaágy gondoskodik kényelmetekről. A nappaliban egy kisebb méretű amerikai konyha is található, amelyben mikrohullámú sütőt, tűzhelyt, mosogatót és hűtőt is találtok. Az ünnepi lakomát akár magatok is elkészíthetitek, de lehetőségetek van a közeli éttermekbe kettesbe elvonulni. Az ízletes vacsora után pedig vár rátok ez a tökéletes luxus búvóhely. Itt nem kell azon gondolkodnotok, hogy vajon mikor nyit rátok valaki, vagy mikor csörög a telefon, esetleg mikor csöngetnek a bejárati ajtón. Ez a pár óra, vagy pár nap csak rólatok és a kapcsolatotokról fog szólni.

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!


Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény