Jól megközelíthető 13. kerületi búvóhely

kád

RÉSZLETES LEÍRÁS

Hatalmas nappalival és egy külön hálószobával vár rátok ez a 13. kerületi búvóhely, amely meghitt együttlétekre tökéletesen alkalmas. Amikor már csak az jár a fejetekben, hogy végre együtt legyetek, de ezt otthon nem tudjátok megtenni, akkor mindenképpen érdemes ezt a búvóhelyet választanotok. A könnyen megközelíthető búvóhelyre bármikor benézhettek, hiszen csak egy foglalás szükséges hozzá. A hálószobába mindig bekészített virágcsokor vár rátok, amely még különlegesebbé teszi az eseményt. A nappaliban egy méretes ülőgarnitúra is a rendelkezésetekre áll, így akár ott is megkezdhetitek a hangulatos este vagy délután eltöltését. A fürdőszobában mindig vár rátok a bekészített fürdőlepedő. A nappalival egybekötött kis konyhában minden a rendelkezésetekre áll egy különleges vacsora elkészítéséhez. A konyha a nappalitól bárpulttal van elválasztva, amelyet a hangulatos spot lámpák világítanak meg, ezáltal egy romantikus hangulatot teremtve. A konyha teljesen gépesítve van, így akár egy vacsorát is összeüthettek a búvóhelyen. Ez a lakás tökéletesen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy akár autóval is. Parkolás az utcán lehetséges.

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!


Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény