Hatalmas teraszos búvóhely a 13. kerületben

kád

RÉSZLETES LEÍRÁS

A 13. kerület új építésű részén egy hatalmas terasszal rendelkező búvóhelyet kínálunk nektek. A város zajától távol, de mégis közel élvezhettek minden együtt töltött percet. A lakásban egy nappali található, amely kényelmes ülőgarnitúrával felszerelt. A televízió, valamint a kis étkező sarok lehetővé teszi, hogy a randitok is jól induljon. Itt egy közös vacsorát is elfogyaszthattok, miközben a televízióból szól a zene. A fürdőszoba minden kényelmi szempontnak megfelel és téli időszakban egy törölközőszárítós radiátor is biztosítja a meleget. A hálószobában hatalmas szekrényeket találtok, ahová, ha több napra érkeztek, kényelmesen elhelyezhetitek a ruháitokat. Jó idő esetén, a teraszon is étkezhettek, borozgathattok, ahonnan a környező házakra és a lenti zöld övezetre nyílik a kilátás. A terasz gyékénnyel körülvett és a szomszédok se zavarnak, hiszen ez a búvóhely a legfelső emeleten található. A lakást a naturizmus szerelmeseinek is ajánljuk, hiszen a gyékény minden kíváncsi tekintetet távol tart. Azok, akik egy különleges élményre vágynak biztosan ezt a lakást választják a romantikus együttlét eltöltéséhez.

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!


Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény