Fiatalos búvóhely erkéllyel

Fiatalos búvóhely erkéllyel

C2121b
Loading image...
kád

RÉSZLETES LEÍRÁS

Igényes, kényelmes búvóhelyet kerestek kedveseddel? Ha a fiatalos stílus és az igényes berendezés sem elhanyagolhatóak a választáskor, akkor érdemes e szerelmi kuckó mellett letennetek a voksot. A természetes, világos színek fiatalos lendületet visznek a négy fal közé, így az intim program során otthonosan érezhetitek magatokat. Az erkéllyel rendelkező apartman tágas, világos terekkel áll rendelkezésre, és a szenvedélyes programokon túl egy romantikus filmnézéshez, vagy egy gasztronómiai élvezetekkel teli vacsorához is remek választásnak bizonyul. Ha a túlfűtött erotikától egy kis levegőhöz jutnátok, az erkéllyel rendelkező ingatlan ehhez is kitűnő lehetőséget kínál. A stílusos búvóhely nem csak egyetlen éjszakára kínál diszkrét helyszínt, hanem akkor is, ha kiszakadnátok a hétköznapok rohanásából, és néhány napra elbújnátok a világ elől. A világos, igényesen berendezett, és éppen ettől otthonos hatást keltő lakásban azonnal komfortosan érezhetitek magatokat, és nem kell attól sem tartanotok, hogy illetéktelenek tudomására jutna a közös program. Ha igényes, mégis a természetességet a négy fal közé varázsoló stílusra vágysz, akkor ez a búvóhely garantáltan jó választásnak bizonyul.

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!

Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény