Exkluzív búvóhely a Corvinnál

Exkluzív búvóhely a Corvinnál

C101-2
C101
C101-3
Loading image... Loading image... Loading image...

RÉSZLETES LEÍRÁS

Exkluzív környezetben hódolnál az erotikus programoknak? Ha már van kivel, de még nem találtad meg az ideális helyszínt, akkor ez a búvóhely Neked lett kitalálva! A prémium környezet megteremtéséről nem csak az alkalmazott színek, hanem a választott bútorok minősége is gondoskodik. A letisztult hálószobában kényelmes franciaágy várja, hogy a szenvedély óráinak ideális helyszínt teremtsen. Ha két lepedőcsata között beszélgetnétek, vagy egy jó filmet néznétek, akkor az igényes kanapéval és étkezőasztallal is rendelkező nappaliban tölthetitek időtöket. A tágas terek ideális választásnak bizonyulnak akár több napos tartózkodáshoz is. Ha megéheznétek a szenvedély hevében, ellátogathattok egy közeli étterembe, de akár a házhoz szállítás előnyeivel is élhettek. A stílusos lakberendezést magáénak tudó szerelmi kuckó tökéletes helyszín lehet akkor, ha elbújnátok a világ zaja elől, és csak kapcsolatotokra koncentrálnátok az erre szánt időben. Az igényesen kialakított környezet azonnal az otthonosság érzetét adja, innentől fogva pedig már csak rajtatok múlik, hogy mit hoztok ki a helyzetből. Fedezd fel a búvóhely jelentette intim élményeket partnereddel!

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!


Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény