Erkélyes, újszerű búvóhely

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...
kád

RÉSZLETES LEÍRÁS

Nagyszerű kilátással és egy nagy erkéllyel vár rátok ez a belvárosi búvóhely, ahol öröm az együttlét. A kibérelhető lakás nagyon fiatalosan van berendezve, ami fiatal pároknak ideálid helyszínt biztosít a zavartalan együttlétekhez. Ide beugorhattok pár órára vagy akár egész napra is. Ha sikerül elszabadulnotok a gyerekek és a család mellől, akkor a szórakozási lehetőségek teljes tárháza vár rátok a környéken, emellett pedig a búvóhely intimitása is különleges élményt nyújt. A nappaliban kényelmes kanapé és kis konyhai rész bújik meg, ahol a közös vacsorát vagy ebédet elfogyaszthatjátok. A teljesen gépesített konyhában főzési lehetőség is adott, így ha úgy érzitek, ki sem kell mozdulnotok a búvóhelyről és egymásnak szentelhetitek a szabadidőtöket. A hálószobában nagyméretű ágy és televízió gondoskodik kényelmetekről. A fürdőszobában is mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet, így egy tökéletes nap vagy akár hétvége vár rátok Budapest belvárosában. Már most gondoskodj a foglalásról, nehogy lemaradjatok erről a hangulatos kis lakásról, ahol végre együtt, zavartalanul tölthettek el pár órát figyelő tekintetek nélkül.

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!

Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény