Elegáns, diszkrét búvóhely

NT34B
NT34b-2
Loading image... Loading image...

RÉSZLETES LEÍRÁS

Különleges alkalomra keresnél igényes helyszínt, ahol partnereddel áldozhattok az érzékek oltárán? Mindegy, hogy házassági évfordulóról van szó, vagy egy izgalmas éjszakáról, ez a búvóhely stílusos környezetben teszi lehetővé, hogy kettesben legyetek. Az apartmant fiatalos színek és berendezési tárgyak uralják, de természetesen az eleganciáról sem kell lemondanotok. A nappaliban csodaszép, letisztult, fehér ülőgarnitúra vár, melyhez a fekete berendezési tárgyak stílusos kontraszttal teremtenek egységet. A klíma gondoskodik arról, hogy ha a tetőfokára hág a szenvedély, és a hőmérséklet is forró, akkor se kelljen nélkülöznötök egy kis felfrissülést. Az igényesen kialakított, tágas terek akár több napos tartózkodáshoz is ideális választásnak bizonyulnak. A diszkrét búvóhely lehetővé teszi, hogy valóban csak kettőtökről szóljon az itt töltött idő, és ne kelljen illetéktelen személyekkel, váratlan helyzetekkel szembesülnötök. Mindegy, hogy egy közös ünneplésről van szó, vagy a régóta várt szenvedélyes randihoz találnád meg az ideális helyszínt, ez a búvóhely ideális választás lehet. Igényes, fiatalos és otthonos hangulat vár az apartmanban, ahol minden adott a tökéletes intim programokhoz.

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!


Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény