Búvóhely Kispesten

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...
kád

RÉSZLETES LEÍRÁS

Kispesten vár rátok ez a kis lakás, amely tökéletes búvóhelyül szolgál. A jól felszerelt lakásban minden megtalálható, amely pár kellemes óra eltöltését teszi lehetővé számotokra. Ide azoknak érdemes eljönniük, akik együtt szeretnének eltölteni pár kellemes órát vagy akár egy fél napot. It minden a romantikáról és a szerelemről szól. A hálószobában megtalálható franciaágy már vár rátok és az ágyon a szükséges fürdőlepedőket is megtaláljátok a tulajdonos kis figyelmességével. Az ágy mellett virágok futnak fel a falon így a romantikus hangulat már adott. A fürdőszobában kis tükrös szekrény található egy kis fürdőkáddal, valamint a papucsok is bekészítve várnak rátok. A hálószoba berendezése egyszerű ám nagyszerű, hiszen az ágyon kívül egy szekrénysor valamint egy televízió is helyet kapott. Ezen a helyen minden a szerelemről és az odafigyelésről szól. Szenteljetek elég időt egymásnak úgy, hogy közben a család vagy a lakótársak se zavarjanak, a gyerekekről nem is beszélve. Minden házaspárnak és élettársnak szüksége van pár együtt töltött romantikus órára, meghitt pillanatra.

 

A búvóhely akár 2 órára is foglalható 5.000 Ft áron.

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!


Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény