Búvóhely árak Budapesten

Áraink:

  • Ha csak rövid időt tudtok együtt tölteni, akkor a X. kerületi búvóhelyeinket akár két órás időtartamra, 6500 HUF áron igénybe vehetitek.
  • Mindez három órára 7500 HUF áron igényelhető.
  • Minden további megkezdett óra után 1000 HUF az ár, így ha kicsit hosszabbra nyúlna a találka, nem kell rohannotok.
  • Amennyiben egy egész napot együtt tudtok tölteni nálunk, úgy két fő részére 18000 HUF.
  • Ha este 20:00 után foglaltok, akkor éjszakai árral számolunk, és a 9000 HUF összegért vasárnaptól csütörtökig 20:00-08:00 óra között élvezhetitek lakásaink kényelmét, munkaszüneti napokon, pénteken és szombaton pedig 20:00-10:00 óra között maradhattok nálunk 11000 HUF-ért.

Nálunk Szép kártyával is fizethetsz a búvóhelyedért.

Akciós ajánlatok:

Annak érdekében, hogy még kedvezőbb feltételekkel vehessétek igénybe szolgáltatásainkat, így akciós ajánlatokkal is igyekszünk az élményekben gazdag, közösen töltött időhöz hozzájárulni.

  • Vasárnap és hétfőn 1000 HUF kedvezményt kaptok a foglalás árából.
  • A L’amour hétvége keretein belül 25000 HUF összegért szállhattok meg nálunk. Érkezhettek szombat reggel, és egészen vasárnap estig maradhattok, vagy szombat estétől hétfő reggelig tölthetitek valamelyik exkluzív lakásunkban az időt.

Kérjük, vigyázzatok a berendezésre, és ne tegyetek kárt semmiben, ugyanis ilyen esetben 5000 HUF összeget is meghaladhatja a szükséges kártérítés! A tudnivalókról bővebben itt olvashatsz.

A +36209181840 telefonszámon elérhetsz bennünket. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és válassz a főváros több pontján megtalálható igényes, diszkrét búvóhelyeink közül!

Előrefoglalásod munkanapokon 08:00-19:00 között várjuk.

Munkaszüneti napokon 10:00-19:00 között hívj, vagy küldj egy e-mailt, és hamarosan exkluzív környezetben élveztetitek partnereddel egymás társaságát! Kapcsolódjatok ki olyan helyen, ahol átadhatjátok magatokat az élvezeteknek, és valóban minden a négy fal között marad majd!

Diszkrét búvóhelyet keresel a fővárosban? Kedvező áron szeretnél igényes, exkluzív környezetben hódolni partnereddel az élvezeteknek? Mindegy, hogy pár órára lenne szükséged egy kiválóan felszerelt lakásra, vagy egy egész hétvégét együtt töltenétek a világ zajától távol, a búvóhelyek Budapest több kerületében várják, hogy igényes környezettel szolgálják kényelmeteket. Luxuslakásaink kitűnő ár/érték arányt képviselnek.

A két főre vonatkozó árak magukban foglalják a kábel tv és a wi-fi használatát, sőt, ahol rendelkezésre áll klíma és mélygarázs, ott ezeket is teljesen ingyen vehetitek igénybe. A kizárólag két fő részére kiadó lakásaink kiválóan alkalmasak összeköltözés előtti közös időtöltésre, diszkréciót megkövetelő viszonyokhoz, vagy akár élvezetes teljes hétvégékhez is.