Luxus kényelem a belvárosban

IMG_0693
IMG_0691
IMG_0706
IMG_0701
IMG_0689

RÉSZLETES LEÍRÁS

Ezen a búvóhelyen úgy érezhetitek magatokat, mint egy luxusszállodában. A különleges enteriőr, a hatalmas ablakok és a kényelmes ágy csak arra vár, hogy végre kikapcsolódjatok és örüljetek egymásnak. Minden párnak szüksége van arra, hogy néha egy kicsit elvonuljon. Ehhez még csak alkalom sem kell, hiszen mindenkinek jár egy kis magánélet, ahol nincsen ott a család, nincsenek ott a munkahelyi gondok. A különlegesen berendezett lakásban minden a kényelmeteket szolgálja. A búvóhelyen egy jól felszerelt konyha, egy hatalmas pult is vár rátok, ahol egy kellemes vacsorát vagy ebédet is elfogyaszthattok. A hatalmas ágy, a laposképernyős televízió és a különleges kilátás a hatalmas ablakoknál romantikus szállodai hangulatot kölcsönöz. Itt természetesen töredékét fizetitek majd, mint egy szállodában és biztosak lehettek abban, hogy senki sem fog megzavarni titeket a meghitt együttlét alatt. Nem fognak kopogtatni az ajtón, hogy takarítanának és a család tagjai sem tudják rátok nyitni az ajtót. A búvóhelyet mindazoknak ajánljuk, akik kedvelik a színvonalas találkahelyeket és mindenképpen nyugodt körülmények között szeretnének kikapcsolódni.

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!


Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény

Add meg a tartózkodási helyedet és kattints az “Útvonaltervezés”-re.