Élénk színek és fiatalos berendezés – búvóhely az Ipar utcában

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

RÉSZLETES LEÍRÁS

A nagyméretű nappaliban különleges rattan étkezőgarnitúra áll rendelkezésetekre, hogy a romantikus vacsorát vagy a finom pohár bort elfogyaszthassátok. Az étkezőből nyílik a kisméretű nappali, amelyet igen komfortosan rendeztek be. Egy kis üvegasztal valamint egy kényelmes fekete bőr ülőgarnitúra található meg itt. Szórakozásotokról egy nagyképernyős televízió gondoskodik. A hatalmas ablakokon sötétítőfüggöny segíti elő, hogy teljesen elzárkózhassatok a külvilág minden zajától. A praktikusan berendezett fürdőszobában hangulatos mécsesek kínálják a romantikus fürdőzés lehetőségét. A hálószoba természetesen piros színt kapott és az ágyon egy kis szívecske is jelzi, hogy bizony ez itt a romantika helyszíne. Hancúrozzatok egy nagyot az ágyban, élvezzétek a közös fürdőzést, a finom italokat és ételeket. Zárjátok ki a külvilágot és végre csak egymással foglalkozzatok. Vár rátok a különleges búvóhely, ami minden képzeleteteket felülmúlja. Kényelem, diszkréció és csend jellemezi ezt a kis lakást, amely már eddig is sok párnak jelentette a romantika szigetét.

Kattints és megmutatjuk a telefonszámot!

Foglalj időpontot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és foglalj időpontot telefonos elérhetőségünkön! Törzsvendégként előnyt élvezel a foglalás során!

Minél előbb hívsz, annál biztosabb, hogy lesz szabad helyünk Számotokra!


Szabályzat

Kérjük érkezz pontosan! Csak Te és a partnered tartózkodhatok a lakásban! Ne rongáljatok! Ne dohányozzatok! Előző nap délig mondjátok le a foglalást ha végül nincs igény a randikuckóra! Prostituált fogadása, drog fogyasztása tilos! Diszkrét viselkedést kérünk! Hétfőn: 1000 forint kedvezmény

Add meg a tartózkodási helyedet és kattints az “Útvonaltervezés”-re.